Webodal készítés

Weboldal és webshop készítés

A mai világban már elengedhetetlen, hogy egy cégnek saját weboldala legyen. Önmagában azonban az online térben való jelenlét nem elég! A honlap nyújtja az első benyomást a vállalkozásról.

Weboldal készítésekor ügyelünk arra, hogy azok megfelelően működjenek, tükrözzék az Ön cégének az üzleti modelljét, növeljék a forgalmát, és elérjék a kívánt eredményeket. Felépítünk Önnek egy új weboldalt az alapoktól kezdve, nagyobb forgalmat teremthetünk a jelenlegi webhelyére, vagy a már meglévő weboldalát átalakítjuk a nagyobb forgalom elérése érdekében.

A

Weboldal fejlesztés több lépcsős folyamatból áll. Előszőr együtt meghatározzuk az Ön céljait és az általános igényeit. Minden egyes ötletet ami felhasználható lehet a későbbiek során lejegyzeteljük.

Az összegyűjtött információk alapján megtervezzük a weboldal tartalmi felépítését. A honlapot átláthatónak, egyszerűnek és könnyen kezelhetőnek készítjük el. Hangsúlyt fektetünk a pozitív felhasználói élmény megvalósítására.

A következő lépcsőfokon az elkészült tervek alapján egy működőképes weboldalt alkotunk. Tartalomkezelő rendszer segítségével folyamatosan tudjuk frissíteni a tartalmat, bővíteni, szerkeszteni a weboldalát. Ezek mellett elvégezzük a SEO beállításokat és telepítjük a Google Analytics rendszerét is.

Mielőtt élesítjük a weboldalt mindent tartalmat ellenőrzünk, hogy megfelelően lettek-e beállatva. Amikor mindent hibátlannak találunk, élesítjük a weboldalát, az Ön jóváhagyásával. A weboldal élesítése után továbbra is kapcsolatban állunk, ugyanis folyamatos monitoring, frissítést igényel minden egyes honlap.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Weboldal készítés Telesto