Keresőoptimalizálás

SEO

SEO

Mára a SEO komplex stratégiává fejlődött, amely számos mozgó önálló egységből áll. Ezért nagyon fontos, hogy egységesen működjönA Telesto marketing ügynökség meghallgatja üzleti céljait, megismeri márka identitásátés versenypiacát, Ezeknek megfelelően olyan egyedi stratégiát dolgoz ki, amely alapján a cége sikeresebb lehet.

 

A SEO folyamata

Első lépésként elemezzük az Ön által érdekesnek talált kulcsszavakat és célcsoportját, és annak viselkedését, valamint keresési szokasait. Azután pedig megvizsgáljuk, milyen kulcsszavakat használnak a versenytársak. Speciális keresésoptimalizáló eszközöket is használunk további kulcsszavak kereséséért. Végeredményként pedig megkapjuk az összes lehetséges kulcsszót, ami eredményessé teheti az Ön honlapjának működését.

Kulcsszóelemzéssel a kezünkben most rendelkezünk a döntések meghozatalához szükséges információkkal, ami nélkül nincs sikeres SEO. Kulcsszavakat rendelünk hozzá az Ön weboldalának tartalmához. Most, hogy tudjuk, mit szeretnénk rangsorolni az egyes oldalakon, elkezdhetjük kidolgozni az on site SEO-t.

>

Beállítjuk a tartalmi relevanciát, hogy a Google kereső algoritmusa értékes tartalomnak ítélje meg az Ön weboldalát. Ez a folyamat viszont hosszadalmas lehet. Végerdményként, a relevancia alapján magasabb pozícióban jelenhet meg az Ön által megjelölt keresőszavakra a Google találati listájában. 

Következő lépcső a belső link összekapcsolási folyamat, ami abból áll, hogy minden link egy olyan oldalra mutat, ahol a fő szövegrésznél a megfelelő kulcsszó található. Miután megbizonyosodtunk ezekről a kritikus elemekről, véglegesen áttekintjük webhelye technikai felépítését.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

SEO Keresőoptimalizálás