PPC hirdetés – Google Ads

Google Ads

“Az interneten hirdetni drága, de nem hirdetni még drágább”

Hogy mitől is sikeres egy Google Ads kampány?

A Google Ads (AdWords) nem más, mint fizetett hirdetések a Google rendszerében. Szakértelmünknek és tapasztalatainknak köszönhetően van egy bizonyítottan bevált eljárásunk van a fizetett hirdetési kampányok létrehozására, elindítására és kezelésére.

U

Először megvizsgáljuk az Ön iparági szegmensét és a versenytársait. Tanulmányozzuk a keresési forgalmat, az Ön célcsoportját, és felülvizsgáljuk a meglévő eszközeit annak meghatározása érdekében, hogy pontosan mi legyen a következő lépés.

R

Kampányait az alapoktól építjük fel, hogy megfeleljen az Ön vállalkozásának, ügyfeleinek és céljainak egyaránt. Rendszeresen kapcsolatba lépünk Önnel a folyamat során, hogy mindig tudatában legyél a történéseknek.

f

Amint a kampány elindult, ügynökségünk rendszeresen tájékoztatja Önt a folyamatról. A kampányt folyamatosan optimalizáljuk és mérjük a siker érdekében. Tapasztalataink alapján nincs olyan hirdetési kampány, amin ne lehetne javítani.

Érj fel a csúcsra a Google Ads hirdetésekkel és a megfelelő kulcsszó elemzéssel!

Google Ads promóciós kupon akár 120 000 Ft -ért!

Amennyiben Ön új hirdető és minket bíz meg a hirdetések létrehozásával és kezelésével, akkor tudjuk Önnek biztosítani a második hónap végén keletkező jóváírást, amely akár 120 000 Ft is lehet!

Shopping hirdetések készítése és kezelése

Webáruházak számára elengedhetelen megjelenési forma a Shopping hirdetés. Létrehozzük a szükséges Merchant Centert, összekötjük webáruházával, majd elkészítjük a Shopping kampányát!

Performance Max kampányok a hatékonyság jegyében

A Performance Max kampányokat a Google 2021 év végne vezette be, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon hatékonyan tud működni. Mivel alapja a mesterséges inteligencia, ezért van egy tanulási időszak, de ezután hasítani jönnek a konverziók!

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Google Ads Telesto Marketing