Google Ads promóciós kód 2022

Az új Google Partners program részeként a Google módosítja a promóciós ajánlatokat azaz a Google Ads kuponokat, hogy az új hirdetői ügyfeleinek nagyobb támogatást nyújthasson.

Ezek a frissítések minden Google Partners-tag számára elérhetők lesznek, akik megfelelnek a 2022 februárjától érvénybe lépő követelményeknek. A Telesto Marketing büszke arra, hogy megfelel a Google által támasztott friss követelményeknek!
A módosítások a következőek:

  • Értékes ajánlatok – Megemelik az elérhető Google Ads kupon korlátját 15.000 Ft összegről 120.000 Ft összegre az új ügyfeleknél, hogy segítsen nekik erősebb rajtot venni a kampányaik indításakor.
  • Az új ügyfélfiókok számára az eddigi 30 nap helyett 60 nap áll rendelkezésre, hogy 120.000 Ft összeget költsenek hirdetésekre és jogosulttá váljanak a 120.000 Ft jóváírására.
  • A továbbiakban az értékes ajánlatok a Google Partnerek és a Kiemelt Google Partnerek számára fenntartott előnyök lesznek, hogy így segítsünk nekik kiemelkedni a piactéren. Ez azt jelenti, hogy kizárólag Google Partnerek tudják biztosítani ezt a lehetőséget az új ügyfelek számára.